8 Mart 2013 Cuma

herşeyden biraz : )

 yukarıda gördüğünüz iğne oyası siparişti çok şükür  bitti daha öncede yapmıştım hatırlarsanız bunun farkı sadece çiçeklerinin mekik işi denilen teknik ile yapılması.çiçeği hazır getirildi bende iğne oyası ile birleştirdim bu güzellik çıktı ortaya.mankenimizde iyi taşıdı laf aramızda:))
başlıktanda anlaşılacagı gibi her telden bu post:)yukarıda gördüğünüz cici perdeliği englısh home den oturma odam için aldım.tül olarak aldım ben dikmek  istedim bakalım yüzüme gözüme bulaştırmadan yapabilirsem:)sonucu sizinle paylaşırım..
bu ne dediğinizi  duyar gibiyim:)benim kızımın, santranç hocasının yardımıyla yaptıgı 8 mart kadınlar günü için hazırlanmış(AT) kartım(karta bakınca acaba bu bana bir mesaj mı diye düşünmeden edemedim:))).kızım eve gelir gelmez kartı uzatıp günün kutlu olsun anneciğim dedi beni musmutlu etti oda yetmedi babasına söylendi sen bişey almamışsın anneme diye fırçayı yedi eşim:))annecim sen üzülme deyip odadan çıkmıştı geri döndüğünde ellerinde bir birinden güzel resimler yapmış. çok  ince ruhludur meleğim:))bu arada herkesin 8 mart dünya kadınlar gününü kutluyorum:))kalın sağlıcakla........

13 yorum:

  1. bu ne güzellik ellerine sağlık iğne oyası severim ama hiç bilmem çoook güzel olmuş fotoğraflar da çok hoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kayın validem kahraman maraşlıdır doğum iznine ayrıldıktan sonra can sıkıntısından öğrenmiş oldum . iğne oyasının zerafetini her zaman beğenmişimdir o ayrı:))

      Sil
  2. ayol güldürdün beni zerin cim kartla nasıl bir ilişki kurmuşsun:)) iğne oyasınıda mekikde biliyorum diyorsun maşalh kuzum sana hatta dikiş de dikiyorsun ya utanır insan bu kadar becerikli olunur mu? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama öyle değilmi yaa sanada kadınlar gününü kutlamak içim at başı göndersinlerde bak neler düşünürsün valla:))gerçi oda kendi cepesinden düşündü zahir kötü yorumlamamak lazım santranç hocası bu, iyiki piyon göndermemiş dimi ama. iyi taraftan bakmaklazım.:)))teveccühün cümlelerin beni çokk mutlu etti:))

      Sil
  3. iğne oyası çok güzel olmuş.herşeyi yaparım ALLAHIN iznıyle ama iğne oyası hayır.işte ona sabrım yok.kızlar ince ruhludur.herkes babaya der ama on yaşından sonra anneye daha çok yakındır.bilmiyorum benim kızım öyleydi.sizinde hatunlar gününüz kutlu olsun.ayrıca çekilişim var.arzu edip desteklerseniz çok sevinirim.selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında sabırsız biriyim bir iş yaparkende, sonucu güzel olunca katlanıyor insan. buda bişeymi kum bomcukla salon takımı bile yaptım kızım bebekken nasıl bir kafayla yaptım bilmiyorum şimdi düşününce:))çokk tesekkür ederim:))

      Sil
  4. İğne oyası çok güzel olmuş elinize sağlık. Satranç hocası kart da yaratıcılığını konuşturmuş :) insanın çocuklarından ufak da olsa el emeği bir şeyler alması çok hoş bir duygu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tesekkür ederim.yaratıcılıkta son nokta:))kesinlikle haklısın canım:))

      Sil
  5. çok renkli ve güzel bir post olmuş.iğne oyası süper olmuş ama yazmada güzel.bende aynı tülden alacağım koltuklarımın kılıfı değişsin kısmetse. benim bıcır bilemedi tabii öğretmende erkek olunca unuttular sanırım.

    YanıtlaSil
  6. çok zor ve çok guzel :)ellerinize saglik!

    YanıtlaSil
  7. eline sağlık...mankeninde çok hoşşş

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...