Herkese iyi geceler çok istiyorum aslında sık sık post yayınlamak ama bir türlü istediğim sıklıkta olmuyor işte.umarım bu dönüm noktası olur ve artık sık sık post yayınlaya bilirim :)neyse lafı fazla uzatmadan tarife gelelim çok pratik ve bir okadar lezzetli gerçekten. çay demlenene kadar hazır oacak bir tatlı, işte tarif MALZEMELER:4 Yaprak milföy, kreması için;1 yumurta ,3 bardak süt,2 kaşık un,1,5 kaşık mısır nişastası,1 kaşık tereyağı veya margarin,1 paket vanilya ÜZERİ İÇİN ;pudra şekeri,toz antep fıstığı bilimum şekerlemeler gerisi yaratıcılığınıza kalmış :)YAPILIŞI;milföy yapraklarını arzuya göre 4 e kesin kremayı anam babam usulü :) yağ ve vanilya hariç bütün malzemeyi çırpın ve pişirin ocaktan alınınca yağı ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpın ve soğuyunca... sahi ben milföyü pişirin demedim değilmi bi koşu fırında 170 c de hafif pembeleşinceye kadar pişirin ve soguduktan sonra bi bıçak yardımıyla arasını açıp kremasını arzu ettiğiniz kadar koyun ve kapatın. üzeri sizin hayal gücünüze kalmış :) yapacaklara kolay gelsin şimdiden.kalın sağlıcakla...
bende sıksık post yayınlamak istiyorum ama aynı sen gibi hergün ayrı bir iş cıkıyor erteleniyor:( tarifin çok lezzetli gözüküyor ellerine sağlık deneyeceğim...
YanıtlaSilyanlız-değilim-o-zaman:)kesinlikle-denemelisin-pişman-olmazsın:)
YanıtlaSilmiflöy olunca akan sular durur bende.çok güzel görünüyor elinize sağlık.
YanıtlaSil:))çok teşekkür ederim...
Silof of harika oluyor bu
YanıtlaSilben arasına hazır krema koyuyordum bunu deneyeceğim.
Ellerinize sağlık
kesinlikle denemelisin.pişman olmayacaksın :)
Sil