26 Mart 2014 Çarşamba

bugünlerde ben ve sipariş mutfak önlüğü...

 Bu aralar daral daral daralıyorum bahardandır diyeceksiniz sanmıyorum :(son yıllarda bu hal hiç gitmiyor ve hep benle yaşlanacak korkusundayım nedenini bende bilmiyorum ama öyle malesef.insanlarla sık sık görüşmek istiyorum ama görüşülecek zaman yaklaşınca sanki boğuluyor gibi oluyor afakanlar basıyor mütiş bir huzursuzluk ki tarifi imkansız... nasıl geçer bu durum onuda bilmiyorum, sürekli huzursuzluk hali beni benden alıyor ya hadi hayırlısı birde sanırım bi süre dikişe el atasım yok, son dönemde çok dikişle uğraştım ondandır sanırım stoktaki postları tüketirim bu şekilde hemde iyi olur.  bu iç döküşten sonra gelelim önlüğümüze ;önlük istenildiği üzere keçe aplike edildi ve arkası kapitone ile astarlandı, iki değişik havlu eklendi.sahibesi güzel günlerde kullansın der kaçarım...kalın sağlıcakla...


6 yorum:

  1. Çok şık, ellerinize sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim Esra Akin sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. O sıkıntılar bazen çöküyor insana öyle yüreğinizi ferah tutun Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :))

    YanıtlaSil
  4. Cok hoslar elinize saglik bol siparisleriniz olsun..

    YanıtlaSil
  5. Elinize saglik ve kendinize dikkat edin lutfen :) benim hala dogru duzgun kullanamadigim bi dikis makinem var ama cok seviyorum DIY ve dikisin yeri bende baska. Blogunuzu bloglovinden ve gfc den takipledim. Sizi de bloguma beklerim; begenirseniz geri takiplerseniz sevinirim :)
    http://fashionsbit.blogspot.com.tr
    http://instagram.com/fashionsbit#

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...